zaterdag 10 juli 2010

Gloria

Soms is het leven hard, het is prachtig weer en in onze regio is de schoolvacantie begonnen, de buurkinderen zitten 's-morgens in een badje met water en 's-middags gaan ze naar het strand, varen of naar de dierentuin en .... Glora's man, zoon, schoondochter en kleinkinderen hebben heel veel verdriet. Gloria, een vrouw uit onze quiltgroep, is na een paar maanden ziek zijn (longkanker) overleden. Na de kerstdagen gaan hoesten, in april nog meegeweest naar onze high tea. 6 weken geleden werd ons verteld dat ze niet meer naar onze bee zou komen, tot maandag kon ze thuisblijven met verzorging, dinsdag overgebracht naar een zorgcentrum, dinsdagavond samen met haar man voetbal gekeken en dindagmorgen om 5.30 uur overleden, 73 jaar oud.
En het leven gaat door, vanavond tussen 19.00-20.00 uur condoleren en na 20.00 uur feest bij Barry en Esther, onze zoon en schoondochter die afgelopen dinsdag op het stadhuis waren voor partnerschapregistratie en dit vanavond groots vieren.
Groetjes,
Renee

3 opmerkingen:

  1. Inderdaad, voor sommige schijnt de zon, voor anderen is de hemel zwart. Ik probeer om toch een streepje zonlicht te zoeken maar slaag er voorlopig ook niet in. Probeer toch vanavond te genieten van de warmte van een familie.

    Ik wens je een beetje zon,
    Knutselbeertje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja moeilijk is het soms , de heeft verdriet en da ander viert feest. Hoop dat je toch een fijne avond bij jullie kinderen hebt, en sterkte met het condelatie bezoek.

    Tiny

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een contrasten bij jullie. Condoleren en feesten. Vreemd gevoel zal dat geven.
    Ik had de bunnie willen maken maar ben dus nu met de baltimore begonnen. Denk op dit moment wat heeft me bezield om hiervoor te kiezen;-))) Had ik de bunnie maar gekozen.

    BeantwoordenVerwijderen