donderdag 3 juni 2010

Naar Brielle en bee op de boerderij




Afgelopen zaterdag naar Brielle geweest (manlief was naar het voetbalveld voor de laatste wedstrijd van het seizoen). Vanaf huis is dat eerst de Waterweg oversteken met de pont naar Rozenburg, een leuke oversteek in het zonnetje.
Bij het Quiltgebeuren was een tentoonstelling nav het 5-jarig bestaan, quilts met het thema "vijf". En ik had blokken meegenomen om een stof uit te zoeken voor een rand eromheen, de mevrouw die mij hielp gaf het advies om er geen rand omheen te doen omdat het dan te druk werd dus niets gekocht!! En dat in een winkel vol stoffen!! Janine van het Quiltgebeuren heeft een blog waar ze bijna elke dag iets schrijft over de winkel.
En dinsdag 1 juni voor de 1e keer naar de bee op de boerderij, we zitten daar in de barg, de verbouwde hooiberg. Je ruikt daar de boerderijgeuren en hoort de koeien loeien en de ganzen gakken. Ik ontmoette daar 3 dames uit Schiedam die ook meedoen met de Sweet Memories blokken.
Heb nog een alternatief blokje gemaakt voor de Sweet, volgende keer laat ik een foto zien, blok moet nog gestreken worden.
Groetjes,
Renee

Geen opmerkingen:

Een reactie posten