zondag 16 mei 2010

SBS blokken




En dit worden mijn kleuren voor de Sylvia's Bridal Sampler.
Dat gebeurt er als ik 2 verschillende foto's maak en en 2x dezelfde foto upload.
Het voorste stofje afgelopen vrijdag gekocht bij Wilma Karels in Ede, een leuke winkel naast haar woonhuis. Het was even zoeken naar haar adres, gevraagd aan een aardige man die in zijn voortuin bezig was (1 straat ervandaan) en die dus niet wist wat een quiltwinkel is en zijn vrouw was boodschappen doen. Hij verwees mij naar de overbuurvrouw die net uit haar auto stapte, volgens hem wist de overbuurvrouw alles en zij wees mij de weg.
Ik heb Christine beloofd mijn blokken regelmatig op het forum te laten zien en voor mij een streven om dit ook te doen.
Groetjes,
Renee

mijn kleuren SBS

Een gedeelte van het borduurwerk waar ik nu mee bezig ben, een mand met hortensia's en viooltjes. Ik vond het tussen allerlei patronen en stapels stofjes en ben eraan begonnen en kan er niet mee stoppen, gevolg dat de Sweet Memories blokken nu blijven liggen!



Dit worden mijn kleuren voor de SBS = Sylvia's Bridal Sampler blokken.
Er is een nieuw forum opgezet door Christine. Op www.sylviasbridalsampler.com bij BOW=block of the week is er elke week een nieuw blok te zien wat gemaakt kan worden. Je moet wel het bijbehorende patronenboek van Jennifer Chiaverini Elm Creek Quilts met 140 blokken hebben. Mijn voornemen is elke week 1 blokje te maken en op het forum te laten zien.

dinsdag 4 mei 2010

Atelier Renee



Deze heksenhoed heeft te maken met mijn nieuwe hobby. Sinds een paar jaar doe ik een opleiding coupeuse = patroontekenen en kleding naaien. Ik ben verkleedkleding voor kinderen aan het ontwerpen en naaien en ik ga deze verkleedkleding inclusief accessoires voor een kleine prijs verhuren. Nu zijn jullie allemaal heel handig met naald en draad, maar mocht je geen tijd/zin hebben, dan kan je bij mij terecht van maat 98 t/m maat 128, groter of kleiner op aanvraag. Ik heb op voorraad : heksenkleding, Roodkapje, een zeemeermin, princessejurk, Harry Potterjas, berenpak etc.
Groetjes,
Renee