maandag 26 april 2010

En nu de update!


Deze blokken heb ik tot nu toe gemaakt, het tempo ligt nu heel laag omdat een ander project voorrang heeft, 30 juni wordt Michelle (mijn jongste dochter) 30 jaar en dan moet haar quilt af zijn. Ik zal de volgende keer een foto van deze quilt laten zien.
Groetjes,
Renee

Voorjaar en update van mijn blokken


Het is mijn bedoeling elke week een klein stukje te schrijven op mijn blog maar de tijd vliegt en we zijn alweer ruim 14 dagen verder. De laatste week het mooie weer benut om de tuin op te ruimen en dat was na onze vacantie en een lange winter hard nodig. Alle planten zijn weer uit de grond geschoten en het is goed zichtbaar welke planten de winter hebben overleefd. Het blijft een leuk werkje om de potten met nieuwe plantjes te vullen en ik moet me inhouden om niet te veel plantjes te kopen.

Groetjes,
Renee

donderdag 15 april 2010

High tea



Afgelopen dinsdag vierden wij het 15-jarig bestaan van onze quiltbee met een gezellige high-tea met hartige en zoete hapjes gecombineerd met verschillende soorten thee. Het was erg gezellig en wij hadden voor elkaar ook een leuk kado gemaakt.

vrijdag 9 april 2010



We zijn weer terug na 3 weken Thailand en hebben een geweldige vacantie gehad.



Dit is het huis van mijn ex-buren in Thailand, beneden zijn de gastenverblijven en en elke morgen bij zonsopgang werden we gewekt door het zingen van de vogels, het kraaien van de hanen en het blaffen van de honden.

Heb een behoorlijke achterstand met de Sweet Memories blokken en met volgende week mijn verjaardag in zicht, een verjaardag van mijn zoon Rutger en nog een verjaardag van een neefje zal er niet veel aan patchwork worden gedaan. Maar ik ga gewoon elk vrij uurtje met veel plezier verder met de blokken.

Groetjes,
Renee